Uitvaartcentrum Grote Wielen

Hier vindt u alle informatie over uitvaartcentrum Grote Wielen.

Uitvaartcentrum Grote Wielen

Het uitvaartcentrum in de gemeente Den Bosch is gevestigd in een oude pastorie in het stadsdeel Empel. De naam van het uitvaartcentrum is Het Afscheidshuis en het ligt op steenworp afstand van Grote Wielen. Het is een kleinschalig uitvaartcentrum, waar u in huiselijke sfeer afscheid kunt nemen van uw naaste. Het uitvaartcentrum Grote Wielen biedt alle tijd – indien gewenst 24 uur per dag – voor samenzijn, emoties en herinneringen. Het uitvaartcentrum is makkelijk bereikbaar en daarom erg geschikt voor een uitvaart in de Grote Wielen. Zij het een begrafenis of crematie. Het uitvaartcentrum Grote Wielen beschikt over twee rouwkamers (een op afspraak en een 24-uurskamer). Er is ook ruimte voor een kleine afscheidsdienst.

Klik hier om een kijkje te nemen in het uitvaartcentrum Grote Wielen. U kunt uiteraard ook persoonlijk langskomen. Neem contact met ons op via info@paulienuitvaart.nl of bel met uitvaartcentrum Grote Wielen: 073 888 5808.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij bespreken uw wensen graag met u. Daarvoor kunt u ons op verschillende manieren bereiken:

Het Afscheidshuis
Proosdijstraat 12
5236 AT ’s-Hertogenbosch
T: 073 888 5808
M: 06 203 608 92
E: info@paulienuitvaart.nl

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Uitvaart Grote Wielen

Uw uitvaart in de Grote Wielen kan geheel verzorgd worden door Paulien Graves Uitvaartbegeleiding. Of het nu gaat om een begrafenis in de Grote Wielen of een crematie. Paulien staat garant voor een persoonlijk en intiem afscheid geheel naar uw wens. Voorafgaand aan het afscheid kan gekozen worden om uw dierbare thuis te houden. Paulien Graves Uitvaartbegeleiding beschikt ook over een uitvaartcentrum in de gemeente Den Bosch. Hier kan uw dierbare tot aan het afscheid verblijven. Een uitvaart buiten de Grote Wielen? Paulien kan ook uitvaarten verzorgen in de wijde omgeving van de Grote Wielen.

De zorg houdt bij Paulien Graves Uitvaartbegeleiding niet op na de uitvaart. Daarom worden er ook activiteiten georganiseerd rondom rouwverwerking in de gemeente Den Bosch.

Ervaringen uitvaartcentrum Grote Wielen

Wilt u weten hoe anderen het uitvaartcentrum Grote Wielen hebben ervaren? Kijk dan naar de reacties.

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding beschikt bovendien over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Dit keurmerk is er voor uitvaartondernemers met een persoonlijke benadering die op maat gemaakte uitvaarten verzorgen. Het is een bijzonder keurmerk doordat de beoordeling plaatsvindt door de nabestaanden en niet door een extern bureau. Meer informatie vindt u hier.

Samen dragen wij zorg voor een persoonlijke uitvaart. Met respect voor elke wens.

Het Afscheidshuis