Paulien Graves Uitvaartbegeleiding werkt samen met diverse partners voor het leveren van specifieke diensten zoals (digitale) nazorg. Wij stellen deze partners hier graag aan u voor.

Terra zorg in rouw

Terra, zorg in rouw

Voor onze nazorg werken we samen met Terra, zorg in rouw. Indien gewenst bezoekt een medewerkster van Terra de nabestaanden om ondersteuning te bieden voor zowel de praktische als emotionele zaken rondom een overlijden. Denk hierbij aan erfrecht en nalatenschappen, verzekeringen, pensioenen, belastingen, bankzaken, etc. Vaak kan een nabestaande pas echt beginnen met rouwen als de praktische zaken geregeld zijn. Op emotioneel vlak wordt samen gekeken naar een manier om het leven weer vorm te geven zonder de nabijheid van de overledene.

Met behulp van deze samenwerking met Terra en door middel van de diverse activiteiten die we organiseren willen we de nabestaanden blijven ondersteunen, ook na de uitvaart.

Greenstyling

Greenstyling

Wij werken, indien mogelijk, graag samen met lokale partners. Een voorbeeld hiervan is bloemist Greenstyling. Het voordeel van werken met lokale partners is dat we snel kunnen schakelen en goede afspraken met hen hebben. Greenstyling heeft prachtige bloemstukken en werkt enkel met de beste kwaliteit bloemen, zodat deze er lange tijd mooi uit blijven zien, van het overlijden tot het afscheid. Een overzicht van enkele stukken kunt u zien op de website.

Greenstyling

De Lachende Vis

Eetcafe De Lachende Vis is geen onbekende in Empel. Bij De Lachende Vis kunt u terecht voor een condoleance met hapje en drankje, maar ook als locatie voor een afscheidsdienst. Kijk voor meer informatie op de website van De Lachende Vis.

Greenstyling

Uitvaart Cateraar

Voor catering bij een uitvaart is de Uitvaart Cateraar onze partner. Zij kunnen hun services geheel verzorgd leveren op elke gewenste locatie, dus ook thuis of bijvoorbeeld in een tuin. Wilt u meer weten? Bezoek dan hun website.

Digitale Nazorg

Digitale Nazorg

Iemand die overlijdt laat vandaag de dag vaak een enorme digitale erfenis achter. Denk hierbij aan de social media profielen, email, telefoon (met pincode) of een computer (met wachtwoord). Met deze digitale erfenis kunnen verschillende nieuwe problemen ontstaan. Denk hierbij aan: het sluiten van social media accounts, een beschadigde telefoon of een laptop met onbekend wachtwoord. Op dit vlak werken wij samen met Digitale Nazorg.

Zij zijn in Nederland de enige specialist op het gebied van het toegankelijk maken van allerlei soorten gegevens uit telefoons, computers, laptops en het opzeggen van online diensten zoals social media. Want wat doet u als u het telefoon wachtwoord van uw overleden dierbare niet weet, maar u toch op korte termijn de contactgegevens wilt hebben? Maar ook wanneer een telefoon of laptop beschadigd is bieden zij hulp om bijvoorbeeld de foto’s te herstellen.

Rhea Knipscheer

Rhea Knipscheer

Live muziek bij een uitvaart is vaak erg mooi, een veel gekozen nummer bij een uitvaart is het Ave Maria. Wij werken graag samen met zangeres Rhea Knipscheer. Het Ave Maria is een van de vele stukken die deze soprane in haar repertoire heeft. Rhea kan optreden met of zonder live begeleiding. Voorbeelden van haar muziek vindt u op haar website.

Rhea Knipscheer

Praktijk Mooi Leven

Op het gebied van rouwverwerking met kinderen werken wij samen met Carola Munster van de Praktijk MooiLeven. Carola is gezinscoach en biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en hun ouders rondom rouwverwerking na een overlijden. Ze doet dit vanuit haar praktijk in ’s-Hertogenbosch op verschillende manieren. Door middel van individuele gesprekken of ze werkt met kleine groepen (lotgenoten). Heeft u behoefte aan ondersteuning? Of twijfelt u nog? Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk!

Bij vragen kunt u terecht op de website van Praktijk MooiLeven of neem contact met ons op.

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding B.V. is ook te vinden op www.uitvaartverzorging-info.nl.