Reacties

Hier vindt u de reacties van mensen die ervaring hebben met Paulien Graves Uitvaartbegeleiding. Heeft u ook een ervaring met Paulien Graves Uitvaartbegeleiding die u wilt delen? Laat dit aan ons weten via email of ons contactformulier.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8

5 Sterren

Stuur uw eigen reactie in

  Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens.

  Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google Privacyverklaring en gebruikersvoorwaarden zijn hierop van toepassing.

  Alweer 2 maanden geleden was de uitvaart van onze prachtige dochter en zusje. Wat een intens verdriet. Maar zonder Paulien en haar medewerkers weet ik niet of wij deze zware tijd zo hadden doorstaan zoals we het nu gedaan hadden.
  Wij kunnen niet anders zeggen dan: wat een geweldige mensen.
  Paulien, bedankt dat je er was en nog bent.
  Esmay en Liesbeth
  Wij als familie zijn zeer tevreden over Paulien Graves. Vanaf het begin zijn we met een persoonlijk contact benaderd. Met een duidelijke uitleg en rekening houdend met de wensen van de familie. Gastvrij en behulpzaam op diverse vlakken waarbij wij de ondersteuning voor en na de uitvaart als bijzonder prettig ervaren hebben
  Cor Roozen
  Ervaring met Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Iemand die alle tijd neemt, ook al zal ze het druk hebben op bepaalde momenten.
  Henny Brouwers-Sluijter
  Het was een bijzondere periode, waarin wij in korte tijd beide ouders verloren. De herinneringsbijeenkomst die nog zou plaatsvinden voor onze moeder is vormgegeven tijdens de uitvaart van onze vader. Paulien heeft ons op alle mogelijke manieren ondersteund om dit afscheid naar onze wensen te laten verlopen. Wij hebben dit erg gewaardeerd.
  Annette
  Het is een nette en vriendelijke uitvaartondernemer. Ze verzorgen je dierbaren tot en met en zijn er altijd voor je. Lieve mensen die dit werk echt met liefde doen en hart voor de zaak hebben. Helaas was dit onze tweede uitvaart in 9 maanden van onze ouders maar had ze nergens anders willen onderbrengen. Bedankt daarvoor.
  Mevrouw van Dinther
  Super persoonlijk gerichte aanbevelings waardige uitvaartonderneemster. Zeer zeer professioneel.
  John Vleugel
  In vergelijking met de ‘grote’ uitvaartverzorgers is Paulien Graves een zeer welkome en persoonlijke uitvaartverzorgster. Door haar steun en persoonlijke touch is de moeilijkste periode in ons leven een stuk dragelijker gemaakt voor mijzelf en mijn familie. Voor mij geen andere uitvaartverzorger meer dan Paulien Graves, en ik wil iedereen dan ook aanraden om door haar de uitvaart te laten regelen. Paulien staat voor kwaliteit, persoonlijk en flexibel.
  De heer Hendriks
  Wij zijn zeer onder de indruk van jullie ongedwongen aanwezigheid en professionaliteit in de begeleiding en uitvoering van de uitvaart van mijn vader. We hebben dankzij jullie mijn vader een meer dan waardig afscheid kunnen geven. Precies zoals hij het gewild zou hebben!
  Ludo van Dartel
  Goed luisterend oor, correcte afhandeling, meedenkend.
  De heer van der Velden
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Wat een topvrouw! Met respect heeft ze ons met raad en daad bijgestaan. Een dame die passie heeft voor haar beroep, een vakvrouw op en top. De 10 heeft ze samen met haar team dik verdiend! Wij denken met warme gevoelens terug aan de uitvaart van mijn man, onze vader en opa.
  Mevrouw F. van Geenen-Ernst
  Ondanks de Corona is het een hele fijne uitvaart geweest, zeer intiem. Zo zou mijn moeder het ook gewild hebben, geen poeha. Wij hebben Paulien als een zeer warm, luisterend oor biedend, liefdevol en respectvol persoon ervaren. Neemt alle tijd, maakt niet uit hoe vaak je haar belt of appt. We zijn haar zeer dankbaar voor de goede zorgen en de hulp die ze ons geboden heeft.
  Mevrouw van Lent
  Het is een hele goede verzorgde uitvaart geweest. Ik heb op mijn eigen manier van mijn dochter afscheid kunnen nemen, wat ik enorm waardeer. Dank aan Paulien en haar collega’s.
  Mevrouw van Eggelen
  Respectvol en persoonlijk, denkt goed mee over de situatie, materiaal en lokatie van de onderneming perfect.
  Fam Reuser
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Wij hebben het contact met Paulien Graves als warm, hartelijk en betrokken ervaren. Er was meer dan voldoende ruimte voor onze inbreng. Paulien dacht volop mee, gaf goede adviezen, maar liet de uiteindelijke keuze bij ons. Ze kwam elke dag langs, had een luisterend oor en haar stille observaties kwamen mooi terug in de dienst. Ze nam de tijd en kwam na de crematie ook nog een keer op huisbezoek. We hebben haar en haar team zeer gewaardeerd. Hartelijk dank daarvoor.
  Angela Schalken
  Paulien zorgt voor een professionele maar toch heel persoonlijke samenwerking, hierdoor worden je verwachtingen om je dierbare persoon het afscheid te geven dat ze verdienen voldaan. Ze geeft de rust en biedt mogelijkheden/helpt je bij de verwerking. Ik raad Paulien Graves Uitvaartbegeleiding dan ook zeker aan!
  Josh Wagemans
  Paulien is een zeer prettige persoon, die op een persoonlijke en professionele manier ons begeleid heeft. Wij hadden onze eigen ideeën over de uitvaart en daar heeft ze heel goed bij aangesloten. Ze heeft aangegeven wat wel en niet mogelijk was in deze corona tijd. Was dit er niet geweest dan had zij zeker nog meer aan kunnen sluiten bij onze wensen. Ondanks de corona heeft zij ervoor gezorgd dat het een hele persoonlijke en goede uitvaart is geworden.
  Annette
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Een jaar geleden vond het eerste contact plaats tussen Paulien en mij tijdens een vrijblijvend gesprek. Dit n.a.v. een uitvaart die zij begeleid had en waarvan ik onder de indruk was. Onlangs was het zo ver en overleed onze lieve moeder.
  Ik belde Paulien en zij wist meteen wie ik was ondanks dat het een jaar geleden was dat we elkaar spraken. Deze betrokkenheid is kenmerkend voor Paulien. Ze doet haar werk met bezieling en dat merk je aan alles. Een warme persoonlijkheid die rust uitstraalt en veel aandacht voor details heeft. Ook was Paulien steeds voor mij bereikbaar. Het geeft rust als je in zo’n kwetsbare periode het vertrouwen kunt hebben dat het afscheid mooi en verzorgd wordt. En zo is het ook gegaan. In dankbaarheid denken wij terug aan een prachtig en waardig afscheid voor onze lieve moeder. Ook de nabestaandenzorg hebben wij erg op prijs gesteld.
  Paulien biedt de perfecte combinatie van professionaliteit en warme betrokkenheid.
  Heel veel dank!
  Jacqueline Anderson
  Op de website van Paulien zagen wij de foto’s van de locatie waar zij gevestigd is. Dat en de warme, persoonlijke benadering bij ons eerste telefonische contact maakten de keuze voor Paulien Graves erg gemakkelijk. Door de geborgenheid van de huiskamer in de pastorie (Het Afscheidshuis) en Paulien met haar gevoel hoe emoties in te schatten is het afscheid van onze moeder een herinnering geworden waar wij met een glimlach aan terug denken. Wij hebben haar leven op een fijne manier gevierd en daarbij heeft de samenwerking met Paulien een belangrijke rol gespeeld.
  Karen Oostwouder
  Paulien en haar medewerkers hebben ervoor gezorgd dat we op een prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van mijn man en vader van onze kinderen. Het was heel prettig om de voorbereidingen in het Afscheidshuis te doen. Een warme, fijne omgeving waar goed voor ons werd gezorgd en prima zijn begeleid. Alle ruimte voor onze persoonlijke invulling. Dat alles heeft gezorgd voor een heel mooi afscheid waar we met veel warmte op terugkijken, evenals onze familie en vrienden.
  Wilma Nota-IJpelaar
  Geweldig hoe Paulien de tijd en rust voor ons nam. Paulien werd de welkome bescheiden vriendin, die ons in warmte heeft geholpen en aangestuurd met alles wat voor de uitvaart van papa en opa geregeld moest worden. Ze heeft onze zorg hierin volledig uit handen genomen.

  Ze heeft papa gewassen en keurig netjes verzorgd, en ons de ruimte gegeven om wanneer we maar wilden, papa op eigen gelegenheid nog te kunnen bezoeken. Papa lag in een ruimte van rust en bloemen.

  Met oprechte aandacht en zorg was het afscheid tot in de puntjes voorbereid. En werd het niet zomaar een uitvaart, maar een uitvaart die helemaal aansloot bij papa en opa en vriend. Tijdens de koffietafel hebben we ook veel reacties gekregen hoe mooi de dienst was.

  Met al onze vragen konden we bij Paulien terecht. De telefoon werd altijd opgenomen. Paulien heeft de uitvaartdienst ook voorgeleid voor ons. Ze sprak alsof ze ons al jaren kende, heel mooi en persoonlijk. Ze heeft ook een prettige, rustige, duidelijke stem.

  Paulien zit met haar hart in haar werk en is de rots in de branding voor de nabestaanden.

  Dankjewel Paulien, heel veel liefs

  Arvid en Joyce Kuipers-van den Oord
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Paulien, je hebt ons van het begin tot het eind positief verrast, met kleine details die het afscheid heel persoonlijk maakten en wij voelden jouw oprechte betrokkenheid.
  Marjan van Buul-Berndsen
  Paulien heeft met haar passie, rust en betrokkenheid heel veel voor ons betekend: voor, tijdens en na het afscheid van moeder. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook de 24-uurs kamer in Het Afscheidshuis was voor ons een echte uitkomst. We hebben ervaren dat een professionele begeleiding heel goed samen kan gaan met warmte, met respect en liefdevolle zorgvuldigheid. Paulien heeft er samen met haar team voor gezorgd dat een heel zware tijd voor ons iets minder moeilijk is geweest. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.
  Peggy Gottschalk
  Een hele goede uitvaartonderneemster. Ze is lief, rustig, luistert naar je wensen en begeleidt je heel goed in alles. Ze zoekt ook nog alles voor je uit, dus alleen maar lof over haar. Paulien is een lief mens en doet het werk met haar hart en met liefde. Het is een schat.
  Nicolien van Dinther
  Zeer liefdevol en meedenkende personen. Echt een uitstekende uitvaart, kon me geen betere wensen.
  Wilma Valk-van Rijn
  Paulien Graves is een warme en liefdevolle persoonlijkheid, die de juiste snaar weet te raken, en ze heeft een goed luisterend oor.
  R. Baudoin
  Dank voor de ondersteuning en begeleiding.
  Brian
  Persoonlijk, betrokken goed geinformeerd, sluit aan bij persoonlijke wensen
  Marion Steeghs
  Heel persoonlijk en goed en ook goed advies voor de uitvaart.
  M. Kuijpers
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Nog nooit zo iemand als begrafenis ondernemer meegemaakt! Met zoveel respect naar ons (familie) toe! Meer dan lof! Zijn super blij met Paulien geweest!
  Anita van Schijndel
  Paulien is een zeer ervaren, rustige, lieve dame die zich heel goed bewust is van het feit dat een uitvaart een definitief afscheid van het leven is en dat je dit maar één keer kan doen. Zij zorgt er dan ook voor dat werkelijk álles uitstekend verloopt. Waardig en met liefde. Ze begeleidt en adviseert je in alles wat met de uitvaart te maken heeft en nog zoveel meer. Ik heb dit als erg waardevol ervaren.
  Pieternelle Janssen
  Review Paulien Uitvaart
  Zeer meelevend en persoonlijk begeleid, zowel voor- als na het overlijden.
  Bastiaan Bouwman
  Ik kan niets anders zeggen dan: EEN 10 MET EEN GRIFFEL. Het is een hele mooie en uitstekend verzorgde uitvaart geworden. Ik heb er ook veel complimenten van de familie, vrienden en kennissen over gekregen. Iedereen vond het heel mooi en ontzettend goed verzorgd.
  Mevrouw Loeffen
  Wij, als familie, hebben de uitvaartondernemer als zeer persoonlijk en hartverwarmend ervaren. Je bent bij hen geen nummer, ze nemen alle tijd die nodig is op dat moment, denken met je mee, hebben een luisterend oor, geven eventuele ideeën en werken het in alle rust met de familie uit. Ook heel belangrijk: ze komen alle afspraken na. De nazorg is ook prima. Van ons krijgt Paulien Graves en haar medewerkers een 10 met een griffel.
  Ellen Vos-van Veghel
  In alle opzichten uitstekend.
  Mevrouw Willems-Kroos
  Heel prettig begeleid door Paulien en later Henk en Christien. Ondanks de moeilijke tijd zijn ze er altijd voor ons geweest en hebben ze ons overal mee geholpen. Ook achteraf nog fijn contact gehad. We zouden ze altijd aanraden aan anderen, super!
  Leo van Boxtel
  Review Paulien Uitvaart
  Review Paulien Uitvaart
  Paulien Graves is een warme persoonlijkheid die aan alles denkt en meedenkt. Als perfectie bestaat dan heeft zij dat in haar vingers.
  Yvonne Scheffers
  Paulien heeft de begrafenis van mijn vader met veel liefde en zorg begeleid. Ze is betrokken, persoonlijk, vakkundig en regelde – samen met haar team – alles tot in de puntjes. Beter kon niet. We kijken terug op een prachtig en waardevol afscheid en dat is bijzonder troostend. Veel dank daarvoor!
  Eugenie den Biggelaar
  Paulien Graves biedt hele fijne uitvaartbegeleiding, alles was keurig verzorgt, goede begeleiding en zelfs de nazorg is erg goed. Het ging er erg gemoedelijk aan toe en zelfs op de kleine details werd er gelet, personeel was ook erg vriendelijk. Een pluim voor Paulien Graves Uitvaartbegeleiding. Ik zou Paulien Graves zeker aanraden bij anderen.
  Mevrouw Wagemans
  Alles was zeer rustig bespreekbaar, er werd dagelijks contact gezocht, begeleiding in welke vorm ook ging eerbiedig, rustig en liefdevol. Groet Toon
  De heer Verstegen
  Zeer vriendelijk, betrokken en een grote troost. Ze wil het perfect voor haar cliënten regelen.
  Mevrouw Boelens
  Ik ben uiterst tevreden geweest met Paulien Graves door haar vriendelijke en professionele houding in deze voor ons erg trieste periode. Tevens heeft zij voor mij nazorg geregeld, waar ik ontzettend blij mee was. Al met al een geweldige uitvaartverzorgster.
  Mevrouw van Ierland - van Wely
  Mevrouw Graves was uiterst behulpzaam, lief en tegelijk zeer professioneel. De gehele uitvaart met alle voorbereiding kon in mijn ogen niet beter. Een verdrietige tijd, maar met de mooist mogelijke herinnering eraan. Het 24-uurs huisje voelde warm en stijlvol en heel prettig om daar altijd te kunnen mogen zijn.
  Meneer Hofman
  Paulien Graves was voor ons een zeer prettige begeleider van het hele proces. Goed aanvoelend wat de sfeer is en daarbij goede en rustige manier van organiseren.
  Meneer Bulter
  Uitstekende en warme begeleiding bij de uitvaart en de nazorg. Fijne locatie om afscheid te nemen.
  Mevrouw Hallie
  Zeer tevreden over de persoonlijke zorg.
  Meneer Houët
  Review Paulien Uitvaart
  Review Paulien Uitvaart
  Zeer lieve persoonlijke en rustige begeleiding. Helaas kon Paulien de uiteindelijke afscheidsdienst in de Grote Kerk in Den Bosch niet doen omdat zij al een andere uitvaart had, maar ze heeft de hele voorbereiding gedaan en een paar dagen tevoren haar collega geïntroduceerd die de uiteindelijke dienst heeft begeleid. Hij deed het ook prima. Het was geen gewone uitvaart maar een met een erehaag door de Politie, in een kerk in het centrum en niet in een crematorium. Ze heeft van tevoren veel contact gehad met alle contactpersonen en ons als familie, zodat het afscheid goed was voorbereid. Dat is ook de persoonlijke touch.
  Familie Pijl
  De uitvaart was van het begin tot het eind boven verwachting goed geregeld. Wij zijn door Paulien dagelijks begeleid op een hartverwarmende en respectvolle manier. Alles verliep gewoon perfect. In de drukke verdrietige dagen na het overlijden was daar steeds Paulien die ons alles uit handen nam en liefdevol rust bracht. We hadden het niet beter kunnen wensen. Tot in de kleinste details, overal heeft Paulien aan gedacht. Wij kunnen met een goed gevoel terug kijken op een persoonlijk uitvaart. En last but not least de factuur; die viel ook nog eens 100% mee. Paulien verdient van ons een dikke 10, we zijn meer dan tevreden en we zullen haar zeker overal aanbevelen.
  Mevrouw van Iperen
  Vandaag voor de tweede keer afscheid genomen van mijn lieve vader Huub Timmermans.
  Dank aan Paulien, zo betrokken, persoonlijk en lief in een woord iemand die er alles aan doet wat in haar vermogen ligt om alles tot in de puntjes te laten verlopen.
  Ook de nazorg was perfect.
  Voor ons een dikke 10.
  Dank je Paulien ook namens mijn moeder Diny Timmermans.
  Ik beveel Paulien ook zeer zeker aan.
  Mevrouw van der Lee - Timmermans
  Wij hebben de uitvaart van onze man/vader/opa als zeer bijzonder en waardig ervaren. In de aanloop hier naartoe hebben we fijne gesprekken gehad, waarbij Paulien aandachtig luisterde, geduldig was, erg goed omging met de verschillende persoonlijkheden en diens emoties binnen de familie en zich goed verplaatste in ons en onze wensen. Ze regelde alles uiterst professioneel en stipt én ze deed net dat stapje extra om ons volledig te ontzorgen. Paulien heeft een fantastisch team om zich heen verzameld (o.a. Ellen, Tamara, Louise als ook de bezorger van de kist en de chauffeur van de rouwauto) met wie het contact persoonlijk en warm was. Dankzij deze fijne mensen kijken wij terug op een prachtig, eervol afscheid.
  Familie van der Velde
  Review Paulien Uitvaart
  Paulien is een zeer professionele, vriendelijke & persoonlijke begeleider geweest bij de uitvaart van mijn vader. Chapeau voor alle aandacht… in alles, maar juist óók in de details! Dank Paulien!
  De heer van Toledo
  Alles was top geregeld!
  Familie van der Spank
  Review Paulien Uitvaart
  Wij hebben afscheid moeten nemen van onze dochter Mandy. De euthanasie die zij kreeg was heel bijzonder, maar de uitvaart die daarop volgde was ook heel bijzonder.
  Voor haar dood zijn we samen gaan kijken of er een klik was met Het Afscheidshuis. Die was er!!! Paulien voelde heel precies aan wat Mandy voor ogen had.

  Het is zo’n mooi afscheid geworden met hulp van alle medewerksters. Alles zo mooi verzorgd, zo goed meegedacht. Wij waren in een positie dat we voor haar overlijden alles konden regelen.

  Er was aan elk groot maar ook aan elk klein detail gedacht. Dat is op dat moment zo belangrijk. Heel persoonlijk. maar toch professioneel. Prima bereikbaar wanneer t nodig was. In een woord uitmuntend.

  Wij zijn Paulien en de mensen om haar heen zeer dankbaar dat we zo’n mooie herinnering aan de uitvaart mogen hebben.
  Paulien en haar medewerksters hebben het fantastisch volgens wens gedaan. Onze dank hiervoor, het is het laatste wat je kan doen en dat het dan zo mooi mag verlopen is een grote steun. Petje af.

  Familie Verhoeven
  Het is in een woord geweldig!!! Hoe de verzorging van onze moeder is gegaan, iedereen sprak erover hoe bijzonder de dienst en verzorging en al het geregel zo goed is verlopen, nogmaals bedankt!!!
  Iedereen verdient zo’n mooi afscheid, een 9,8 mag voor ons een 10 zijn.
  Familie van den Dungen
  Wij waren zeer tevreden met de persoonlijke en ook heel betrokken manier van begeleiden door Paulien. Zij heeft ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes verzorgd was en dat wij onze oom een heel mooi afscheid hebben kunnen geven.
  Mevrouw de Wit
  Zo fijn begeleid. Onze dochters hebben oma mee verzorgd. Ik heb m’n moeders haren geföhnd. We hebben oma zelf op bed gelegd en zelf in de kist gelegd. Echt heel fijn.
  Mevrouw van Balkum-den Otter
  Zeer zeker een aanrader!!
  De heer van den Eng
  Review Paulien Uitvaart
  Zeer bevlogen en betrokken medewerkers, gericht op de wensen van ons. Erg benaderbaar, flexibel en heel kundig. Heel prettig in zo’n periode als deze.
  Mevrouw van Maaren - Voets
  Wij hebben de uitvaart bij Paulien en haar medewerkers als zeer bijzonder ervaren. Al onze wensen zijn met veel respect en liefdevolle aandacht uitgevoerd. Dit blijft voor ons een bijzondere herinnering.
  Mevrouw Bouwmans en familie
  Review Paulien Uitvaart
  Het was in een woord een geweldig afscheid voor zowel mijn overleden moeder als voor de nabestaande. En dit allemaal mogelijk gemaakt door Paulien Graves uitvaartbegeleiding.
  De heer van den Dungen
  We zijn zeer goed begeleid door Paulien Graves! Wat een fijn, betrokken persoon is dat! Ik zou haar dan ook ten zeerste aanbevelen bij anderen!
  Mevrouw de Bekker
  Vanaf het eerste moment dat je met Paulien Graves in contact komt, weet je dat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Ze doet haar werk vol liefde en passie. Haar Afscheidshuis straalt warmte, huislijkheid en een ongedwongen sfeer uit. Ik zal ze zeker bij iedereen aanbevelen.
  Paulien, hartelijk dank voor je goede zorgen bij het overlijden van mijn zusje Lisa Vaes.
  Mevrouw van Wijnen - Vaes
  Paulien en haar medewerkers beoordeel ik met meer dan uitmuntend. Op advies van een familielid, heb ik enige tijd geleden kennisgemaakt met Paulien. Wij hebben er toen over gesproken wat er allemaal moet gebeuren als er een dierbare overlijdt. Op het moment dat ik naar huis ging had ik een goed gevoel bij Paulien en dat gaf mij rust. Ruim twee weken later overleed vrij plotseling mijn vader. Paulien heeft ons/familie vanaf dat moment persoonlijk begeleid. Zij heeft samen met ons voor een waardig afscheid gezorgd van mijn vader. Paulien is een dame met passie voor haar werk, is zéér professioneel, heeft oog voor details, is hartverwarmend, open in de communicatie, eerlijk, respectvol, altijd bereikbaar, niets is haar teveel. Zij is een echt mensen mens. Na de afscheidsdienst hebben wij ontzettend veel gemeende positieve reacties gehad. De nazorg was ook prima geregeld. Paulien Graves Uitvaartbegeleiding durf ik iedereen met een gerust hart aan te bevelen, zij ontzorgen.
  Ellen Vos van Veghel
  Ervaring met Paulien Uitvaart
  Persoonlijke uitvaart staat ons meer aan dan zakelijke/afstandelijke uitvaart. Goed gedaan Paulien en medewerkers.
  G. Heijmans
  De uitvaart van mijn man, onze vader en opa is uitstekend verzorgd! Medelevend, zorgzaam, deskundig, eer- en respectvol, geduldig, warm, gevoel voor detail zijn zo wat woorden die in ons opkomen.
  Familie Swanenberg
  Ervaring met Paulien Uitvaart
  Wij hebben het contact met Paulien als zeer prettig ervaren. Ze heeft op een professionele manier een persoonlijk contact en afscheid weten te realiseren en ons alle ruimte en gelegenheid gegeven om onze wensen uit te laten komen. Ze was altijd bereikbaar, behulpzaam en respectvol. Ik zou Paulien zeker aanbevelen bij anderen!
  Mevrouw Kruizenga
  UITMUNTEND. Hoogste cijfer wat ik kon geven was een tien. Wat mij betreft had dit hoger mogen zijn maar dat bestaat niet. Zeer belangrijk was het persoonlijke.
  De heer Vos
  Zeer goed, contact met uitvaartverzorger als zeer positief ervaren. Paulien Graves is een meedenkend persoon die goed advies geeft, en toch de persoonlijke wensen in de dienst niet uit het oog verliest en deze op een mooie wijze verwoordt. Plus dat er na een paar weken nog nazorg wordt geleverd in de vorm van advies voor nabestaanden.
  De heer Jacobs
  Paulien en haar medewerkers hebben een gouden hart met passie voor dit vak. Hun toewijding, ontzorging, flexibiliteit, liefde en juiste inschattingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat wij op een zeer waardige en persoonlijke manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vrouw, moeder en oma. Dankzij Paulien en haar medewerkers kunnen wij terugkijken op een liefdevolle en warme, waardevolle dag. Vanaf het voorgesprek tot en met het nagesprek waren ze persoonlijk betrokken en was niets teveel.
  Familie Peeters
  Ervaring met Paulien Uitvaart
  Grote waardering voor de warme, persoonlijke, heldere steun en begeleiding die wij van Paulien en haar team hebben mogen ontvangen na het overlijden van mijn moeder. Na 60 jaar verloor mijn vader zijn levensmaatje en heeft hij enorm veel steun gehad aan alle gesprekjes met Paulien en haar team. We wilden graag zoveel mogelijk zelf doen, Paulien dacht en voelde mee en kwam met ideeën. Mede dankzij hen hebben wij mijn moeder een warm persoonlijk afscheid kunnen geven en hebben ze ons de kracht gegeven dit tot het laatste moment te volbrengen. Tot weken erna nog vele lovende reacties mogen ontvangen en heeft anderen stof tot nadenken gegeven… wat een warm mensenmens(en)!!
  Mevrouw Bosch
  De contacten en begeleiding met en van Paulien Graves zijn meer dan prima. Paulien is erg begaan met de familieleden maar daarnaast ook erg gemakkelijk in de omgang. Niets is haar teveel, ze respecteert onze ideeën maar komt ook met eigen ideeën en plannen. Ik heb Paulien in een korte tijd 2x ‘nodig’ gehad, beiden keren vol lof.
  Mevrouw Kuijken-Tang
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Uitvaart heel fijn begeleid door Paulien, zeer respectvol vanaf ophalen met brancard met witte roos tot en met de uitvaart. We hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden. Dankjewel Paulien Graves Uitvaartbegeleiding.
  Mieke Bok
  In één woord geweldig!!! Zoveel warmte die we hebben mogen ervaren. Wat ons het meeste is bijgebleven is de persoonlijke benadering in een huiselijke sfeer. Paulien en medewerkers, nogmaals hartelijk dank voor jullie goede zorg. Groetjes familie Hoos
  Familie Hoos
  Het afscheid van mijn man is door Paulien geheel volgens onze wensen verzorgd. Zij is professioneel, heeft oog voor details, is respectvol naar alle betrokkenen, maar bovenal straalt zij warmte uit en heeft zij een groot inlevingsvermogen. Vanaf het eerste contact wist ik dat alles bij haar in goede handen was en dat ik me geen zorgen hoefde te maken of alles wel goed zou verlopen. Ik ben Paulien en haar medewerkers dankbaar voor hun professionele, betrokken en persoonlijke begeleiding en kan hierdoor met een warm gevoel op dit afscheid terugkijken. Ik beveel haar dan ook van harte aan.
  Mevrouw van Maurik
  Professioneel en respectvol naar overledene. Professioneel, respectvol, meedenkend en flexibel in contacten en omgang met nabestaanden.
  Mevrouw Buzink-Scheepers
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  De begeleiding door Paulien Graves is tot volle tevredenheid uitgevoerd.
  De heer Aangenendt
  Wij hebben deze uitvaart begeleiding, Paulien Graves, ervaren als een zeer warme en kundige persoonlijkheid. Ze komt al haar afspraken correct na, regelt allerlei zaken met veel inlevingsvermogen en persoonlijke zorg voor een liefdevol en waardig afscheid v.w.b. de overledene en naasten! Het afscheidshuis biedt een vertrouwd en huiselijk gevoel!
  A.W. van Teeffelen-van Lith
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Goed, degelijk, met de mogelijkheid tot persoonlijke inbreng. Raad en advies welke gegeven zijn hebben ertoe bijgedragen, dat het ondanks droevige toch een waardevolle en respectvolle uitvaart is geweest.
  De heer Mulders
  Zeer prettige begeleiding, persoonlijk contact en aandacht voor persoonlijke situatie van de nabestaanden. Laagdrempelig te bereiken voor vragen. Fijne sfeer op het mooie uitvaartcentrum, aardige ondernemer, die ook heel vriendelijk personeel in dienst heeft die mijn moeder hebben verzorgd.
  Elly van Duijnhoven
  Mevrouw Graves en haar medewerkers hebben mij, door hun bevlogenheid, de kracht gegeven om dingen te doen waar ik aanvankelijk, emotioneel, niet toe in staat was!
  Bert Gielisse
  Begeleiding tijdens en na de uitvaart waren top. Alle afspraken zijn 100% nagekomen. Er werd echt rekening gehouden met onze wensen. Familie, vrienden en andere aanwezigen waren vol lof.
  G. van Heertum
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Het is een zeer waardevol afscheid geworden, mede dankzij Paulien Graves.
  Mevrouw van Rooij
  Dank Paulien en team voor de perfecte verzorging en begeleiding.
  Yolanda van den Berg
  Voor mijn overleden man en mij is Paulien goud waard geweest. Voor mij is ze nog steeds van onschatbare waarde. Mijn man en ik hebben samen met Paulien zijn afscheidsdienst voorbereid. Zonder onze ‘drie gesprekken’ was het niet zo liefdevol verlopen. Mijn man voelde zich helemaal ‘vrij’ bij Paulien en kon zijn wensen kenbaar maken, ze nam alle tijd voor hem, ook toen hij al ernstig verzwakt was. De bezoeken van Paulien in het hospice waren voor hem heel belangrijk, hij hield de regie over zijn eigen afscheid en Paulien liet hem volledig in zijn waarde. Dit heeft gemaakt dat het een warm en liefdevol afscheid werd van mijn man. Ik kan hier met grote dankbaarheid op terugkijken!
  An Lambers
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Vanaf het eerste contact voelden we de betrokkenheid van Paulien Graves.
  Mevrouw Herremans-van Dinther
  Wij zijn uiterst tevreden over de persoonlijke begeleiding door Paulien Graves voor, tijdens en na de uitvaart. De uitvaart van onze vader was perfect geregeld, niets werd aan het toeval overgelaten. Paulien zorgde voor een warme sfeer. Ook de prachtige locatie vinden wij zeer geschikt voor een afscheid in kleine kring. Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die aan dit mooie afscheid heeft meegewerkt. Ondanks de verdrietige gebeurtenis, kijken wij hier met een goed gevoel op terug.
  Paulien Robbe en Saskia Wechseler
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Paulien is zeer persoonlijk begaan met de nabestaanden, ze zorgt voor een warm gevoel ondanks alle ellende waar zij op dat moment in zitten. Alles wordt tot in detail besproken met de nabestaanden en ze weten precies waar ze aan toe zijn. Paulien denkt ook over alles na tot in de puntjes, zo zijn het de kleine dingetjes die het doen zoals bijvoorbeeld een roos en een kaartje achterlaten op de plaats waar de overleden persoon opgebaard heeft gelegen. Dit hebben wij als heel prettig ervaren en zo zijn er talrijke details meer waar Paulien aan denkt. Dan als laatste de nazorg is werkelijk zeer prettig!!!!!!!! Paulien bedankt voor alle goede zorgen en alle perfecte details.
  Quincy en Lonneke
  Perfecte begeleiding, het geheel kwam boven onze hoog gestelde verwachting uit.

  Bijsturing op die punten waar nodig was met onderbouwing, van het hoe en waarom.
  Het geheel is door ons ervaren als meer dan deskundig.

  De heer Mulders
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Het had niet mooier gekund, alles tot in de puntjes. Heel hartelijk dank aan iedereen die aan dit warme afscheid heeft meegewerkt. We hebben in kleine kring afscheid genomen van mijn vader in het prachtige Afscheidshuis van Paulien Graves Uitvaartbegeleiding. Zoals ook bij het afscheid van mijn moeder heeft Paulien gesproken, zo warm en persoonlijk… alsof ze altijd al bij de familie hoort. Mensen die bij dit afscheid zijn geweest kwamen na de dienst bij mij om te vertellen hoe mooi ze het hadden gevonden. Nogmaals dank aan Paulien en haar medewerkers.
  Carola Verhoeven
  Uitstekende verzorging en begeleiding, zeer persoonlijk. Bovendien prachtige locatie voor afscheid in kleine kring.
  Mevrouw van den Berg
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Wij waren zeer tevreden over de begeleiding voor- en tijdens de uitvaart.
  Mevrouw Nijskens-Geerts
  Ondanks ons verdriet, kijken we positief en blij terug naar een geweldige dag. Pauline bedankt!
  Mevrouw Peters - Bergkamp
  Zeer mooie accommodatie, heel rustig en heel veel privacy. Wij zijn optimaal ondersteund door Paulien Graves.
  Leonora Schiebergen
  De uitvaart van mijn man is door Paulien Graves op een uitstekende manier begeleid. Zij had een open oor voor onze wensen, adviseerde of corrigeerde waar nodig, was bescheiden en heel meelevend en lief. In deze verdrietige tijd was Paulien een lichtpuntje. Ik zou haar, desgevraagd, zeker aanbevelen. Zij heeft de uitvaart de vorm gegeven die wij wensten. Ik wens haar dan ook heel veel succes. Dat verdient zij.
  Mevrouw van den Berg-Lodder
  Review Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Reactie Paulien
  Een jaar na moeders overlijden, waarvan Paulien ook de uitvaart heeft gedaan, voelden we duidelijk, dat vader niet lang meer zou leven. Maar toch, het tijdstip van overlijden was een onverwacht moment, versterkt door het feit dat we in het buitenland wonen. Er waren niet veel woorden nodig. Jouw stem, Paulien, gaf ons de rust en de zekerheid dat alles goed zou komen. Wij kwamen na middernacht aan en in het huis heerste een nachtelijke rust en jullie zaten aan tafel te wachten. „Gaan jullie nu naar je vader en je opa, lieverds, neem de tijd die je nodig hebt…“ Dat waren de woorden. Maar het was veel meer: het was een diep bewuste omgang met het leven en de dood, waardoor tijd en ruimte grenzeloos werden en de liefde voor mens en het mens-zijn in het midden stonden. Door deze houding, lieve Paulien, heb je samen met je medewerkers ons de ruimte gegeven voor een zeer intiem en persoonlijk afscheid.
  De ontmoeting met jou, Paulien, blijft voor ons bijzonder en kostbaar.
  Maud Beckers en dochter Flora
  Zeer goede begeleiding, rustig en alle tijd nemend voor de familie. Een tot in de puntjes verzorgde uitvaart waarbij zelfs aan zakdoekjes is gedacht bij de afscheidsviering.
  Johan van Wezel
  Zeer betrouwbaar, professioneel en goede en persoonlijke begeleiding.
  Dhr. van Nisius
  Reactie Het Afscheidshuis
  Alles is goed en conform afspraak geregeld. Mede dankzij Het Afscheidshuis is de uitvaart van Wilma erg mooi en bijzonder geweest.
  Angelina van Heck - van der Dussen
  Paulien Graves heeft de begrafenis van onze moeder perttig begeleid. Ze is empatisch maar houdt wel regie over de zaken die gedaan moeten worden om een goede uitvaart te regelen. De 24-uurs kamer was erg prettig; zo kon pa zo vaak hij wilde naar ma gaan om alleen of met familie/vrienden afscheid te nemen van ma.
  Robert van Pinxteren
  Recensie Het Afscheidshuis
  Zeer persoonlijk en altijd bereikbaar. Overal in meegedacht en ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd was. We kunnen terugkijken op een hele mooie en persoonlijke uitvaart, wat voor ons heel fijn is. Ook de nazorg was goed verzorgd.
  Matty van Heesch
  Wij zijn zeer tevreden over Pauline. De locatie was heel erg mooi, alles was zoals we gewenst hadden. Alles was in overleg mogelijk. We zullen onze positieve ervaring zeker verspreiden.
  Familie van Kaathoven
  Een hele warme liefdevolle uitvaart. En een geweldige begeleiding tijdens de uitvaart maar ook na de uitvaart. Onze hartelijke dank, namens de familie.
  Familie Mulders
  Betrokken, meedenken en meelevend op een professionele manier.
  Marian Ostendorf
  Wij hebben als familie de verzorging van de uitvaart van ons moeder als zeer goed ervaren. De begeleiding en de verzorging van Paulien Graves voelt als een warme deken. Zij bezit over een zeer groot inlevingsvermogen en voelt bepaalde zaken haarfijn aan. Het was een gouden greep om de uitvaart van ons moeder door haar te laten verzorgen. Dank je wel Paulien!
  Agnes Kozica
  Reacties Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Reactie Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Een enorm sympathiek, empathisch, warm en fijne uitvaartonderneming, waar ontzorgen en oplossingsgericht denken naast discretie zeer hoog in het vaandel staan en vooral de familie en nabestaande centraal blijven staan. Kortom een onderneming, met werknemers met gemeende betrokken zorg, die bij ons alle verwachtingen overschreed.

  Het is niet met woorden te omschrijven, maar het is een onderneming met een ziel en aardse engel aan het roer.

  Paul Kuenen
  Een werkelijk fantastische, warme begeleiding. Op de dag zelf onzichtbaar aanwezig, maar toch voor alle betrokkenen een warm aanspreekpunt. Denkt mee op alle gebied, ook financieel. Het hele team verdient overigens onze complimenten! Ook goede persoonlijke nazorg!
  Ariane de Jong
  Reactie Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Recensie Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  We hebben de hele plechtigheid, als ook het opbaren thuis als zeer persoonlijk en zorgvuldig ervaren en kijken er goed op terug.
  Het contact met Paulien en haar assistente was warm en meelevend.
  Myra Huizinga Schulte
  Paulien, je was voor ons een enorme steun, wij zijn zeer tevreden. Alles is in rust en overleg gegaan. Het klopte helemaal. We hebben heel veel complimenten gehad over de mooie dienst die jij voor ons verzorgd hebt. Ook de nazorg was heel fijn.
  Jullie zijn een geweldig team!
  Nel Tromp
  Reacties Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Reacties Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Zeer prettige samenwerking, en een mooie huiselijke locatie waar je in alle rust afscheid kunt nemen van je dierbare.

  Bedankt daarvoor.

  Jos van Uden
  Wij hebben de begeleiding van Paulien Graves als heel persoonlijk, stijlvol, warm en betrokken ervaren. Haar nazorg naar de nabestaanden getuigt van empathie.
  Kortom, zij was een grote steun in een moeilijke periode.
  Kinderen, klein en achterkleinkinderen van Ballegooijen
  Paulien is persoonlijk erg betrokken geweest bij de uitvaart van mijn moeder. Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken, veel daarvan nam zij ons uit handen. Daarnaast hield ze ook goed in de gaten hoe wij er ‘geestelijk en emotioneel’ aan toe waren.
  Monique Deckers
  Ervaring Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Reacties Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Lieve Paulien,

  Wat zijn we blij dat jij op ons pad kwam.
  Het meedenken aan het persoonlijk afscheid van
  mijn man en de begeleiding in de dagen daar
  naar toe heb je met jouw warmte geweldig gedaan.

  Het was een stralende zomerdag waarbij we in de tuin
  van jouw rouwcentrum afscheid konden nemen.
  Heel bijzonder.

  Wij kijken ondanks het grote verdriet terug op een
  Prachtig afscheid.
  Paulien en je team heel hartelijk dank.

  R.M. Kiel-Janssen en kinderen
  Zeer correcte begeleiding, speciale aandacht voor nabestaanden m.n. dhr. van Wezel die door de hoge leeftijd (96 jaar) niet alles in één keer begreep en erg verdrietig was over het verlies van zijn vrouw waar hij toch 69 jaar lief en leed mee gedeeld heeft.
  Johan van Wezel
  Lieve Paulien,

  Wat zijn we blij dat we jou als begeleider hebben gekozen. Na een heftige periode en ziekbed van mijn moeder heeft ze zelf samen met jou haar uitvaartwensen kenbaar gemaakt, ze voelde zich erg door je gesteund en was zo blij dat je alles zo open en helder uitlegde.
  We hebben een prachtige uitvaart gehad, met een mooi afscheid in Het Afscheidshuis en een geweldig goed georganiseerde en heel persoonlijke dienst… het kwam op ons over alsof je familie bent. Zo betrokken, met zoveel warmte. Alles tot in de kleinste details geregeld, het gaf een heel bijzonder gevoel.
  Je hebt ons ondanks al het verdriet een fijn gevoel gegeven en dat hadden we nodig. Bedankt Paulien… voor alles.

  Carola en Marc Verhoeven
  Reacties Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Reacties Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Paulien heeft mijn zus en mij na het overlijden van onze moeder niet alleen geweldig begeleid in praktische zin maar we hebben ook gevoeld dat ze oprecht betrokken was bij ons verdriet. Ze heeft een zeer persoonlijke benadering, iets wat wij als enorm positief hebben ervaren. De huiselijke sfeer in Het Afscheidshuis deed ons enorm goed.
  Paulien is een warme persoonlijkheid die echt werkt vanuit passie en dat voel je in alles. Ze luisterde zeer goed naar onze wensen, dacht goed mee en gaf ook goed advies. Dankzij haar is de uitvaart van onze moeder helemaal geworden zoals wij het wilden. Wij denken ondanks deze moeilijke tijd met een gevoel van warmte terug aan de dagen rondom het overlijden van onze moeder. Wij kunnen haar zeer aanbevelen!
  Marleen van Goethem - van de Graaf
  Bij de uitvaart van mijn man, onze vader en vriend hebben we heel veel fijne hulp en begeleiding van Paulien en haar collega’s mogen ervaren en ontvangen.
  Vooral Het Afscheidshuis was voor ons een fijne plek om te rouwen en afscheid te kunnen nemen.
  May Kuijken
  Alles was perfect geregeld.
  Mevrouw Zwaans-Geelen
  In één woord: geweldig! Paulien heeft ons enorm gesteund in een moeilijke periode.
  Mevrouw Hitters-Kuijs
  Wij hebben Paulien ervaren als erg plezierig en betrokken in het contact. Een goed verstaander d.w.z. geinteresseerd in de persoon van de overledene en kon zich daardoor vanuit ons verhaal een passend beeld vormen. Enerzijds bescheiden en op de achtergrond, anderzijds duidelijk de leiding nemend als het moment daar om vroeg. Merkbaar veel ervaring. Kon op vragen onzerzijds over hoe iets invulling te geven met passende suggesties komen. En nam ons regelwerk met drukkerij etc. uit handen.

  Recensie van Jasper (mijn zoon): nam ons veel regelwerk uit handen, ze had een mooie en treffende tekst voor de dienst gemaakt, prettige persoon (“ze was een erg geschikte persoon om er bij te hebben”).

  Margriet Laar
  Feedback Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Feedback Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Ondanks dat het natuurlijk een emotionele tijd was/is, zijn Paulien er haar naasten er altijd op een gepaste warme manier voor ons geweest. Meedenken en gewoon doen. Ook de begeleiding van ons 7 jarige zoontje hebben zij fantastisch gedaan. Hij werd betrokken bij het hele proces. De dood is bij ons nog steeds onderdeel van het leven. Maar door haar persoonlijke touch mochten we dit ook als natuurlijk en persoonlijk ervaren. Ze heeft bijgedragen aan een stukje rouwverwerking voor ons hele gezin.

  In haar Afscheidshuis heerst de huiselijke sfeer die persoonlijk en zeer aangenaam is. De 24-uurskamer was een hele fijne ervaring. Huiselijk en privé konden we ons momentje daar pakken. Ook de afscheidsdienst in de centrale (woon)kamer was zo persoonlijk en warm dat we daar met z’n allen heel mooi op terug kunnen kijken. Paulien was (en is nog steeds) de warme deken op het juiste moment. Tot in de puntjes verzorgd… persoonlijk en vol vertrouwen. Een warme herinnering die ik koester en iedereen gun.

  Wij zijn haar en haar mensen heel dankbaar voor de geweldige begeleiding en uitvoering van mijn vaders laatste stukje op aarde.

  Tessa Zwanepol

  Mijn moeder van 87 jaar had door haar terminale ziekte, borstkanker met uitzaaiingen, een verzoek tot euthanasie.

  Toen haar sterfdag bekend was heb ik contact gezocht met Paulien. Zij was ons geadviseerd door een goede kennis omdat zij het gevoel had dat Paulien als persoon goed bij ons zou passen. Dit bleek vanaf het eerste moment ook te kloppen. Ik had gelijk een goed gevoel bij Paulien en ik wist dat het goed zou gaan om met haar samen de uitvaart van mijn moeder vorm te geven.

  Na enkele gepaste adviezen gaf ze me eerst de ruimte om de laatste dagen van mijn moeder volop te beleven, die zeer emotioneel waren.

  Na het overlijden van mijn moeder heeft Paulien ons, ook mijn zus en broer, op een betrokken en kundige wijze begeleid. Tegelijkertijd bood ze ons de ruimte om onze wensen in de gedachtenis van onze moeder naar eigen inzicht vorm te geven. Hierbij had ze ook volop aandacht voor ons verdriet op een gepaste manier. Een betere begeleiding van ons in dit proces hadden wij ons niet kunnen wensen.

  Paulien heeft ons Jose Kodden aanbevolen en zij kon ons precies die bijdrage aan de afscheidsdienst geven zodat het passend was voor ons.

  Paulien, mede dankzij jouw team en jouw warme persoonlijkheid en ervaring hebben mijn zus, broer en ik een zeer goed gevoel bij het afscheid van onze moeder en het geeft ons veel troost bij dit grote verlies. Paulien, heel erg bedankt hiervoor!

  Liesbeth Aalsma
  Feedback Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Feedback Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Vorig jaar kreeg ons gezin het onverwachtse, hartverscheurende nieuws dat mijn broertje (33 jaar) longkanker had en dat dit ongeneeslijk was.
  Na 6 maanden vechten tegen zijn ziekte, was het helaas duidelijk dat hij de strijd niet zou gaan winnen. Mijn moeder en ik beseften dat het tijd was om na te denken over het afscheid, hoe moeilijk dat ook was.

  Paulien werd ons warm aanbevolen door goede vrienden en vanaf het eerste gesprek begrepen we ook waarom! Paulien is een ontzettend warme vrouw, empatisch, meelevend en ook uiterst professioneel. Na ons eerste gesprek waren we zo blij dat we haar hadden leerden kennen en we waren vol vertrouwen dat zij de juiste persoon was om het afscheid van mijn broertje te verzorgen.

  Een week na ons gesprek overleed toch nog onverwachts snel mijn broertje.
  Vanaf het moment dat Paulien binnen kwam heeft ze ons bij de hand genomen en echt alles ging met zoveel respect en waardigheid voor mijn broertje.

  Haar Afscheidshuis is zo uniek, huiselijk en warm en zowel ons gezin als zijn vrienden en familie hebben daar op een prachtige manier afscheid kunnen nemen van hem.

  Paulien en haar team hebben zo goed meegedacht over het afscheid en zulke mooie persoonlijke details geadviseerd, waardoor het afscheid nog specialer werd.
  De uitvaart zelf was ontzettend verdrietig, maar zo mooi, oprecht en persoonlijk.
  We hebben zoveel mooie complimenten gehad van mensen die mijn broertje niet kenden, dat ze hem toch hebben leren kennen.
  Na de uitvaart is ze er ook nog en dat maakt haar nog unieker.

  Wij hopen oprecht voorlopig niet zoiets intens verdrietigs mee te maken, maar we weten allemaal dat het zonder Paulien nooit zo mooi, respectvol en waardig zou zijn gegaan.
  Ons gezin raadt haar van harte aan. Wanneer je zoveel verdriet hebt, is het zo belangrijk om een begeleidster te hebben die je zo warm bij de hand neemt, die je vertrouwt, die oprecht meeleeft en mee denkt, verstand van zaken heeft en zorgt voor een onvergetelijk afscheid.

  Paulien, nogmaals vanuit ons hart oprecht bedankt voor wat je voor ons en mijn broertje hebt gedaan. Dat zullen we nooit vergeten!

  Leyla Roosen-de Heer
  Toen mijn vrouw en onze moeder ’s nachts overleed belden we Paulien Graves. We kenden haar niet, maar een dorpsgenote vertelde over haar betrokken werkwijze. En dat bleek helemaal te kloppen. Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd, fijn en warm.

  Stap-voor-stap begeleidde Paulien ons richting de dag van het afscheid. Met volop ruimte voor eigen ideeën en suggesties, die ze aanvulde met praktische tips. Ook nam ze ons op een heel prettige manier veel organisatorische dingen uit handen. En dat waren er nogal wat. Meer dan je vooraf bedenkt. Zeker omdat we een avondwake, mis én crematieplechtigheid hadden.

  Nu kijken we, hoe vreemd dat ook klinkt, terug op een prachtig en vooral heel persoonlijk afscheid. Een afscheid dat helemaal paste bij mijn vrouw en ons gezin. Een grote groep mensen hielp ons bij de voorbereiding ervan. Ook Paulien en haar team ondersteunden ons precies op de manier die we in die week nodig hadden. We hebben ook veel zelf gedaan, maar zij wees ons de weg en zorgde dat we goed voorbereid waren. Terugkijkend is alles gegaan zoals we wilden. En zo’n prachtig en warm afscheid doet je goed.

  Familie van der Dussen
  Feedback Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Moeder overleed onverwacht op de dag voor Kerstmis, rustig ingeslapen in haar eigen bed. Wij wisten helemaal niet, wat te doen en hoe te handelen.
  Paulien kwam, aanbevolen door een kennis, en vanaf dat moment was alles goed. Met veel fijngevoel en een groot begrip voor situatie en mens maakte Paulien het voor ons allen mogelijk, dat ieder op zijn manier afscheid kon nemen. Het Afscheidshuis in Empel was voor ons een zeer passende en waardevolle omgeving, waarin wij ons vrij en rustig voelden.

  Wij zijn erg dankbaar, Paulien, en hebben een groot respect voor de uiterst professionele wijze, waarop jij ons hebt begeleid. Er was altijd plaats voor gevoel, voor de persoonlijke en warme ontmoeting met ons en onze kinderen. Zo konden wij het stervensproces innig en diep, de uitvaart zelf als heel persoonlijk beleven. Dank aan jou, Paulien!

  Barbara en Maud Beckers
  In de zomer van 2015 overleed onverwacht onze moeder, 81 jaar. Onbeholpen en redelijk overstuur hebben we daarna Paulien gebeld met de vraag of zij ons kon ondersteunen in een waardig afscheid van onze moeder. Vanaf het moment dat we Paulien ontmoetten wisten we direct dat dit in goede handen was. Het afscheid was klein maar zeer mooi. Met de hulp van Paulien en haar mensen hebben we een prachtig afscheid in het uitvaartcentrum in Empel gehad. Precies zoals onze moeder het gewild zou hebben. Dat voelde Paulien feilloos aan!

  Ook na het afscheid hield Paulien contact. Ook dat hebben we zeer gewaardeerd.

  Paulien heeft het afscheid en deze verschrikkelijke gebeurtenis echt draaglijker gemaakt.

  Ben Spijker
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Mijn moeder

  Mijn moeder, 93, is overleden. Een sterke eenvoudige kwekersdochter, moeder, schoonmoeder, oma en overgrootoma.

  En dan moet je ineens een uitvaart plannen, we kregen een gouden tip: Paulien Graves, een kleinschalig pas begonnen uitvaart onderneming. Gevestigd in een prachtige oude pastorie in Empel, heel sfeervol.

  Vanaf het allereerste contact viel er een last van onze schouders, het komt goed.

  We kijken terug op een uitvaart die helemaal in haar stijl is geworden.

  Persoonlijk vond ik het moeilijkste moment dat mijn moeder haar huis moest verlaten. Dat werd zo mooi gedaan, we konden haar uitzwaaien terwijl de auto stapvoets over de parkeerplaats reed. Ontroerend mooi!

  Onze kleinzoon van 5, haar achterkleinzoon kreeg een ‘speciale’ bellenblaas, om kusjes naar de hemel te sturen.

  Al die kleine gebaren maken dat het echt klopte.

  Dank je wel Paulien x

  Hilde van Gaalen
  Met respect voor elke wens…..intiem en persoonlijk afscheid nemen.

  Dit is wat u leest als u de site van Paulien bezoekt.
  Geen loze beloftes, maar dit is wat Paulien en haar professionele, maar o zo betrokken, medewerkers ons geboden hebben.

  Begin december is onze jongste zus overleden.
  Tijdens haar ziekbed hebben we veel gepraat over haar afscheid en haar persoonlijke wensen hierbij.
  Paulien heeft samen met haar team deze wensen invulling gegeven, en hierbij gaf ze ons alle ruimte zo veel mogelijk zelf te doen.
  Zo betrokken, zo persoonlijk, zo professioneel.
  Het is in zo’n moeilijke periode heel belangrijk dat je zaken die je zelf niet of moeilijk kunt doen in alle vertrouwen kunt overlaten aan anderen, in de volle overtuiging dat het uiteindelijke resultaat precies datgene is wat je als nabestaanden voor ogen had.

  Dankzij Paulien en haar team is het afscheid van onze zus geworden wat het moest zijn: persoonlijk, intiem, precies zoals onze zus en wij het wilden.

  Bedankt, lieve mensen!

  Familie van Setten & Familie van de Vliert
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Paulien ken ik privé al enkele jaren. Een warm en liefdevol persoon!
  Toen ik hoorde dat Paulien zelf een uitvaartonderneming was gestart ben ik gelijk gaan kijken.
  De sfeer is prettig en aan alles is gedacht!

  Paulien heeft mijn vader ontmoet toen hij al ernstig ziek was. Hij had gelijk vertrouwen in haar.
  We hebben toen al wat dingen besproken met betrekking tot zijn uitvaart.
  Dit kunnen wij iedereen aanraden!

  Na het overlijden van mijn vader zijn wij goed begeleid. Alles was bespreekbaar en maakte Paulien mogelijk.
  Ze is tevens erg meedenkend en komt met ideeën waar je zelf niet direct aan denkt.
  De uitvaart is prima verlopen en we kijken er met een goed gevoel op terug!

  Jose, Petra, Jamie, Renske, Jasper, Fenna, Jeroen

  Familie Engels
  Vanaf het moment dat Paulien bij ons binnen kwam, tot het afscheid bij het crematorium hebben wij het contact met haar als heel fijn en warm ervaren.

  Wat een fijne en lieve vrouw. Alles is perfect verlopen en haar warme, betrokken en respectvolle houding hebben ons enorm geholpen met de verwerking van ons grote verlies. Ook tijdens het verzorgen van onze vader kregen we volop begeleiding. Ze leeft oprecht met je mee, en regelt alles perfect tot in de kleinste details.

  Als je op zoek bent naar een warme en persoonlijke uitvaartonderneming dan bevelen wij Paulien Graves van harte aan.

  Familie van Haaren
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Een dierbare verliezen op zich is al erg genoeg. Dan is het erg belangrijk dat het laatste afscheid goed en zorgvuldig verzorgd is.

  Mijn moeder is 1,5 jaar ziek geweest, waardoor zij helaas de dood aan zag komen. Hierdoor heeft ze gelukkig nog wel zelf een heleboel wensen kenbaar kunnen maken. Zo ook de wensen voor haar laatste afscheid.
  Deze wensen heb ik tijdens aandachtige gesprekken met Paulien Graves over kunnen dragen. Het is in zo’n situatie heel belangrijk dat degene die de dienst en de uitvaart verzorgd zich heel goed kan inleven in de wensen en ideeën van de overledene en de nabestaanden.

  Alles was goed verzorgd. Ook vind ik het zelf heel fijn dat we door de uitvaartorganisatie goed geïnformeerd werden. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van as-bestemmingen, het maken van een vingerafdruk van de overledene om eventueel te verwerken in sieraden. Of dat je bijvoorbeeld bij een crematie mee kan lopen naar de ovenruimte of dat de overledene voor de uitvaart nog thuis kan worden opgebaard. Als nabestaande sta je daar op zo’n moment niet bij stil. Maar alles wat we wilden weten is voorafgaand aan de crematie aan bod gekomen.

  Door de inzet van Paulien Graves was het laatste afscheid van mijn moeder precies zoals mijn moeder en wij gewild zouden hebben. Het was hierdoor een waardig laatste afscheid. Je kan zoiets immers nooit meer overdoen.

  Laura van Dijk
  In juli 2015 heb ik de afscheidsdienst bijgewoond van een goede kennis van mij in de Sint Cathrienkerk te ‘s-Hertogenbosch.

  Ik was diep onder de indruk van de waardige en stijlvolle werkwijze van uw medewerkers.

  Chapeau!!!

  George Barbiër
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  Ervaringen Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
  In 2015 overleed ons musketiertje Tim, 11 jaar oud en nog volop in de bloei van zijn leven.

  En dan staat Paulien voor onze deur: samen met haar zouden we de uitvaart/crematie van Tim gaan verzorgen.

  Wat een warm en persoonlijk afscheid heeft Tim gekregen mede met hulp van Paulien.

  Ondanks het intense verdriet kunnen wij met een warm gevoel terugkijken naar het afscheid van Tim: persoonlijk, warm en met heel veel liefde heeft Paulien gezorgd dat we met een lach en een traan terug kunnen kijken naar een mooi afscheid.

  Patricia