Het Afscheidshuis

Bekijk Het Afscheidshuis

Wij nodigen u graag ui om het uitvaartcentrum te bezichtigen. Neem hiervoor contact met ons op via info@paulienuitvaart.nl of bel met 073 888 5808. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier onder aan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding is gevestigd in Het Afscheidshuis in Empel, in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Het is een kleinschalig uitvaartcentrum dat gevestigd is in een oude pastorie en tevens een gemeentelijk monument. Doordat de sfeer van de oude pastorie behouden is gebleven kunt u in het uitvaartcentrum in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw naaste. Het Afscheidshuis biedt alle tijd – indien gewenst 24 uur per dag – voor samenzijn, emoties en herinneringen.

De mogelijkheden

Het uitvaartcentrum beschikt over twee rouwkamers: een voor bezoek op afspraak en een 24-uurskamer. In de 24-uurskamer heeft u beschikking over een eigen ingang, toilet en toegang tot de keuken. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment bij uw naaste zijn, om op uw eigen tempo afscheid te nemen. Er is ook ruimte voor een kleine afscheidsdienst. Bovendien is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de ruime tuin die achter het uitvaartcentrum ligt.

Ook indien u de uitvaart laat verzorgen door een andere uitvaartondernemer is het mogelijk om Het Afscheidshuis te gebruiken. Zowel voor het condoleance bezoek, als voor een eventuele kleine afscheidsdienst. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Het Afscheidshuis is gelegen aan de rand van de stad ‘s-Hertogenbosch en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Daarom is het geschikt voor zowel uitvaarten in de directe omgeving van ‘s-Hertogenbosch, maar ook voor uitvaarten daar buiten. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wilt u meer weten over Het Afscheidshuis?

Uw naam (verplicht)

Uw email

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Contact

Het Afscheidshuis

Proosdijstraat 12

5236 AT ‘s-Hertogenbosch

073 888 5808