Het Afscheidshuis

Bekijk Het Afscheidshuis

Wij nodigen u graag uit om het uitvaartcentrum te bezichtigen. Neem hiervoor contact met ons op, bijvoorbeeld via info@paulienuitvaart.nl of 073 888 5808. U kunt tevens gebruik maken van het contactformulier onder aan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding is gevestigd in Het Afscheidshuis in Empel, in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Het is een kleinschalig uitvaartcentrum dat gevestigd is in een oude pastorie en tevens een gemeentelijk monument. Doordat de sfeer van de oude pastorie behouden is gebleven kunt u in het uitvaartcentrum in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw naaste. Het Afscheidshuis biedt alle tijd voor samenzijn, emoties en herinneringen. Doordat wij tevens beschikken over een 24-uurskamer, kan dit zelfs 24 uur per dag!

De mogelijkheden

Het uitvaartcentrum beschikt over twee rouwkamers: een voor bezoek op afspraak en een 24-uurskamer. Doordat de 24-uurskamer een eigen ingang heeft kunt u op elk gewenst moment bij uw naaste zijn. Hierdoor kunt u op uw eigen tempo afscheid te nemen. Ook heeft u beschikking over een eigen toilet en toegang tot de keuken. Het Afscheidshuis beschikt daarnaast over een ruimte voor een kleine afscheidsdienst. Bovendien is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de ruime tuin die achter het uitvaartcentrum ligt.

Ook indien u de uitvaart laat verzorgen door een andere uitvaartondernemer is het mogelijk om Het Afscheidshuis te gebruiken. Zowel voor het condoleance bezoek, als voor een eventuele kleine afscheidsdienst. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Het Afscheidshuis is gelegen aan de rand van de stad ‘s-Hertogenbosch en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Daarom is het geschikt voor zowel uitvaarten in de directe omgeving van ‘s-Hertogenbosch, maar ook voor uitvaarten daar buiten. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wilt u meer weten over Het Afscheidshuis?

  Uw naam (verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens.

  Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Contact

  Het Afscheidshuis

  Proosdijstraat 12

  5236 AT ‘s-Hertogenbosch

  073 888 5808

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google Privacyverklaring en gebruikersvoorwaarden zijn hierop van toepassing.