Een uitvaart regelen in Empel

Hier vindt u alle informatie over een uitvaart regelen in Empel.

Een uitvaart regelen in Empel

Een uitvaart in Empel kan geheel geregeld worden door Paulien Graves Uitvaartbegeleiding. Of het nu gaat om een begrafenis in Empel of een crematie. Paulien staat garant voor een persoonlijk en intiem afscheid geheel naar uw wens. Voorafgaand aan het afscheid kan gekozen worden om uw dierbare thuis te houden. Paulien Graves Uitvaartbegeleiding beschikt echter ook over een prachtig uitvaartcentrum in Empel. Hier kan uw dierbare tot aan het afscheid verblijven. Een uitvaart buiten Empel? Paulien kan ook uitvaarten verzorgen in de wijde omgeving van Empel.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij bespreken uw wensen graag met u. Daarvoor kunt u ons op verschillende manieren bereiken:

Het Afscheidshuis
Proosdijstraat 12
5236 AT ’s-Hertogenbosch
T: 073 888 5808
M: 06 203 608 92
E: info@paulienuitvaart.nl

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens.

  Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Uitvaartcentrum Empel

  Het uitvaartcentrum in Empel heeft de naam Het Afscheidshuis en is gevestigd in de oude pastorie naast de Heilige Landelinuskerk, in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Het is een kleinschalig uitvaartcentrum, waar u in huiselijke sfeer afscheid kunt nemen van uw naaste. Het uitvaartcentrum biedt alle tijd – indien gewenst 24 uur per dag – voor samenzijn, emoties en herinneringen. Het uitvaartcentrum is makkelijk bereikbaar en daarom erg geschikt voor een uitvaart in Empel. Zij het een begrafenis of crematie. Het uitvaartcentrum beschikt over twee rouwkamers (een op afspraak en een 24-uurskamer). Ook is er ruimte voor een kleine afscheidsdienst.

  Klik hier om een kijkje te nemen in het uitvaartcentrum in Empel. U kunt uiteraard ook persoonlijk langskomen. Neem contact met ons op via info@paulienuitvaart.nl of bel met het uitvaartcentrum: 073 888 5808.

  De zorg houdt bij Paulien Graves Uitvaartbegeleiding niet op na de uitvaart. Daarom worden er ook activiteiten georganiseerd rondom rouwverwerking in Empel.

  Ervaringen met een uitvaart regelen in Empel

  Wilt u weten hoe anderen het contact met Paulien Graves Uitvaartbegeleiding hebben ervaren? Kijk dan naar de reacties.

  Paulien Graves Uitvaartbegeleiding beschikt over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Dit keurmerk is er voor uitvaartondernemers met een persoonlijke benadering die op maat gemaakte uitvaarten verzorgen. Het is een bijzonder keurmerk doordat de beoordeling plaatsvindt door de nabestaanden en niet door een extern bureau. Meer informatie vindt u hier.

  Samen dragen wij zorg voor een persoonlijke uitvaart. Met respect voor elke wens.

  Het Afscheidshuis