Uitvaart Brabant

Hier vindt u alle informatie over uitvaart Brabant. Afscheid nemen van een dierbare doet u maar één keer. U wilt het goed doen en daar komt veel bij kijken. Gelukkig staat u er niet alleen voor, Paulien Graves Uitvaartbegeleiding is er om u te helpen. Samen organiseren wij een persoonlijk afscheid, van begin tot eind. Zowel voor als tijdens en na de uitvaart zijn wij er voor u. Wij respecteren uw wensen en streven ernaar om samen met u de herinnering aan uw dierbare levend te houden.

Uitvaart Brabant

Een uitvaart in Brabant kan geheel verzorgd worden door Paulien Graves Uitvaartbegeleiding. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie in Brabant. Paulien staat garant voor een persoonlijk en intiem afscheid geheel naar uw wens. Voorafgaand aan het afscheid kan gekozen worden om uw dierbare thuis te houden. Paulien Graves Uitvaartbegeleiding beschikt echter ook over een uitvaartcentrum in Den Bosch. Hier kan uw dierbare tot aan het afscheid verblijven. Paulien verzorgt uitvaarten in heel Brabant met de nadruk op de wijde omgeving van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij bespreken uw wensen graag met u. Daarvoor kunt u ons op verschillende manieren bereiken:

Het Afscheidshuis
Proosdijstraat 12
5236 AT ’s-Hertogenbosch
T: 073 888 5808
M: 06 203 608 92
E: info@paulienuitvaart.nl

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Uitvaartcentrum Brabant

Het uitvaartcentrum in Brabant heeft de naam Het Afscheidshuis en is gevestigd in een oude pastorie in het stadsdeel Empel van de gemeente Den Bosch. Het is een kleinschalig uitvaartcentrum, waar u in huiselijke sfeer afscheid kunt nemen van uw naaste. Het uitvaartcentrum biedt alle tijd – indien gewenst 24 uur per dag – voor samenzijn, emoties en herinneringen. Het uitvaartcentrum is makkelijk bereikbaar en daarom erg geschikt voor een uitvaart in Brabant. Zij het een begrafenis of crematie. Het uitvaartcentrum beschikt over twee rouwkamers (een op afspraak en een 24-uurskamer). Er is ook ruimte voor een kleine afscheidsdienst.

Klik hier om een kijkje te nemen in het uitvaartcentrum in Brabant. U kunt uiteraard ook persoonlijk langskomen. Neem contact met ons op via info@paulienuitvaart.nl of bel met het uitvaartcentrum: 073 888 5808.

De zorg houdt bij Paulien Graves Uitvaartbegeleiding niet op na de uitvaart. Daarom worden er ook activiteiten georganiseerd rondom rouwverwerking in Brabant.

Ervaringen uitvaart Brabant

Wilt u weten hoe anderen het contact met Paulien Graves Uitvaartbegeleiding hebben ervaren? Kijk dan naar de reacties.

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding beschikt over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Dit keurmerk is er voor uitvaartondernemers met een persoonlijke benadering die op maat gemaakte uitvaarten verzorgen. Het is een bijzonder keurmerk doordat de beoordeling plaatsvindt door de nabestaanden en niet door een extern bureau. Meer informatie vindt u hier.

Samen dragen wij zorg voor een persoonlijke uitvaart. Met respect voor elke wens.

Het Afscheidshuis