Nabestaandenzorg

Voor ons houdt de zorg niet op na de uitvaart. Daarom bieden we nabestaandenzorg aan. Indien gewenst krijgt u enkele weken na de uitvaart kosteloos ondersteuning voor zowel de praktische als emotionele zaken rondom een overlijden. Ook organiseren we regelmatig activiteiten rondom rouwverwerking en andere thema’s, zoals de ‘bakkie-troost zondagen’.

Terra, zorg in rouw

Voor onze nazorg werken we samen met Terra, zorg in rouw. Indien gewenst bezoekt een medewerkster van Terra de nabestaanden om ondersteuning te bieden voor zowel de praktische als emotionele zaken rondom een overlijden. Denk hierbij aan erfrecht en nalatenschappen, verzekeringen, pensioenen, belastingen, bankzaken, etc. Vaak kan een nabestaande pas echt beginnen met rouwen als de praktische zaken geregeld zijn. Op emotioneel vlak wordt samen gekeken naar een manier om het leven weer vorm te geven zonder de nabijheid van de overledene.

Met behulp van deze samenwerking met Terra en door middel van de diverse activiteiten die we organiseren willen we de nabestaanden blijven ondersteunen, ook na de uitvaart.