Crematie Rosmalen

Hier vindt u alle informatie over crematie Rosmalen.

Crematie Rosmalen

Een uitvaart in Rosmalen kan geheel verzorgd worden door Paulien Graves Uitvaartbegeleiding. Zowel een crematie als een begrafenis. Paulien staat garant voor een persoonlijk en intiem afscheid geheel naar uw wens. Voorafgaand aan het afscheid kan gekozen worden om uw dierbare thuis te houden. Paulien Graves Uitvaartbegeleiding beschikt ook over een uitvaartcentrum in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Op steenworp afstand van Rosmalen. Hier kan uw dierbare tot aan het afscheid verblijven. Een uitvaart buiten Rosmalen? Paulien kan ook uitvaarten verzorgen in de wijde omgeving van Rosmalen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij bespreken uw wensen graag met u. Daarvoor kunt u ons op verschillende manieren bereiken:

Het Afscheidshuis
Proosdijstraat 12
5236 AT ’s-Hertogenbosch
T: 073 888 5808
M: 06 203 608 92
E: info@paulienuitvaart.nl

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens.

  Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Uitvaartcentrum Rosmalen

  Het uitvaartcentrum in de gemeente ‘s-Hertogenbosch heeft de naam Het Afscheidshuis. Het uitvaartcentrum is gevestigd in een oude pastorie op steenworp afstand van Rosmalen. Het is een kleinschalig uitvaartcentrum, waar u in huiselijke sfeer afscheid kunt nemen van uw naaste. Het uitvaartcentrum biedt alle tijd – indien gewenst 24 uur per dag – voor samenzijn, emoties en herinneringen. Het uitvaartcentrum is makkelijk bereikbaar en daarom erg geschikt voor een uitvaart in Rosmalen. Zij het een begrafenis of crematie. Het uitvaartcentrum beschikt over twee rouwkamers (een op afspraak en een 24-uurskamer). Er is ook ruimte voor een kleine afscheidsdienst.

  Klik hier om een kijkje te nemen in het uitvaartcentrum in Den Bosch. U kunt uiteraard ook persoonlijk langskomen. Neem contact met ons op via info@paulienuitvaart.nl of bel met het uitvaartcentrum: 073 888 5808.

  De zorg houdt bij Paulien Graves Uitvaartbegeleiding niet op na de uitvaart. Daarom worden er ook activiteiten georganiseerd rondom rouwverwerking in de gemeente Den Bosch.

  Ervaringen crematie Rosmalen

  Wilt u weten hoe anderen het contact met Paulien Graves Uitvaartbegeleiding hebben ervaren? Kijk dan naar de reacties.

  Paulien Graves Uitvaartbegeleiding beschikt ook over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Dit keurmerk is er voor uitvaartondernemers met een persoonlijke benadering die op maat gemaakte uitvaarten verzorgen. Het is een bijzonder keurmerk doordat de beoordeling plaatsvindt door de nabestaanden en niet door een extern bureau. Meer informatie vindt u hier.

  Samen dragen wij zorg voor een persoonlijke uitvaart. Met respect voor elke wens.

  Het Afscheidshuis