Het Afscheidshuis Brabant is een kleinschalig uitvaartcentrum. Het is gevestigd in een oude pastorie in de gemeente ‘s-Hertogenbosch en is een gemeentelijk monument. Doordat de sfeer van de oude pastorie behouden is gebleven kunt u in het uitvaartcentrum in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw naaste. Het Afscheidshuis Brabant biedt alle tijd – indien gewenst 24 uur per dag – voor samenzijn, emoties en herinneringen.

Bekijk Het Afscheidshuis

Klik op de tour hieronder om alle ruimtes van Het Afscheidshuis te bekijken. U kunt uiteraard ook persoonlijk langskomen om het uitvaartcentrum te bezichtigen. Neem hiervoor contact met ons op via info@paulienuitvaart.nl of bel met Het Afscheidshuis: 073 888 5808. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier onder aan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact
Het Afscheidshuis
Proosdijstraat 12
5236 AT ‘s-Hertogenbosch
073 888 5808

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

De mogelijkheden in Het Afscheidshuis Brabant

Het Afscheidshuis Brabant beschikt over twee rouwkamers: een voor bezoek op afspraak en een 24-uurskamer. In de 24-uurskamer heeft u beschikking over een eigen ingang, toilet en toegang tot de keuken. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment bij uw naaste zijn, om op uw eigen tempo afscheid te nemen. Er is ook ruimte voor een kleine afscheidsdienst. Bovendien is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de ruime tuin die achter het uitvaartcentrum ligt.

U heeft altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van Het Afscheidshuis, welke uitvaartondernemer u ook kiest. Zowel voor het condoleance bezoek, als voor een eventuele kleine afscheidsdienst. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bereikbaarheid

Het Afscheidshuis is gelegen aan de rand van de stad ‘s-Hertogenbosch en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Daarom is het geschikt voor uitvaarten in heel Brabant. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.