Paulien Graves Uitvaartbegeleiding

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding verzorgt uitvaarten en begeleidt nabestaanden. We zijn vooral actief in Noord-Brabant. Met name in ‘s-Hertogenbosch, Empel, Rosmalen, Nuland en omstreken. Bij Paulien Graves staat intiem en persoonlijk afscheid nemen centraal. Maar de zorg houdt bij ons niet op na de uitvaart. Daarom worden er ook activiteiten georganiseerd rondom rouwverwerking. Bijvoorbeeld het maandelijkse Bakkie Troost.

Het Afscheidshuis

Nabestaanden kunnen in Het Afscheidshuis in huiselijke sfeer afscheid nemen van hun naaste. Het kleinschalige uitvaartcentrum is gevestigd in een oude pastorie in Den Bosch. Het Afscheidshuis biedt nabestaanden de ruimte om in huiselijke sfeer afscheid te nemen van hun naaste. Er is alle tijd voor samenzijn, emoties en herinneringen. Indien gewenst zelfs 24 uur per dag! Het Afscheidshuis beschikt over twee rouwkamers, een op afspraak en een 24-uurskamer. Er is ook een ruimte voor een kleine afscheidsdienst. Daarnaast biedt Het Afscheidshuis uitzicht op een ruime tuin. 

Ook als de uitvaart niet door ons wordt verzorgd kunt u gebruik maken van Het Afscheidshuis. Informeer bij uw uitvaartondernemer naar de mogelijkheden.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn keurmerkhouder van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Dit keurmerk is er voor uitvaartondernemers met een persoonlijke benadering die op maat gemaakte uitvaarten verzorgen. Het is een bijzonder keurmerk doordat de beoordeling plaatsvindt door de nabestaanden en niet door een extern bureau.

Samen dragen wij zorg voor uw persoonlijke uitvaart.

Wilt u meer weten?

Vul dan het onderstaande formulier in of bel naar 073 888 5808. Wij helpen u graag verder!

Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Deze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google Privacyverklaring en gebruikersvoorwaarden zijn hierop van toepassing.